Vriendinnenweekend in Almelo - City trip met overnachting in een gevangenis

Bij dit Vriendinnenweekend in Almelo is inbegrepen:

    • 1x Overnachting
    • 1x Ontbijt

Prijs: € 60,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaardkamer.

Upgrade mogelijkheden:

Cipierkamer € 5.00 per kamer per nacht
Celblok deluxe € 15.00 per kamer per nacht
Cipiersuite € 25.00 per kamer per nacht
Celbloksuite € 30.00 per kamer per nacht
Kapelsuite € 40.00 per kamer per nacht
Loft € 50.00 per kamer er nacht
Appartement € 60.00 per kamer per nacht 
De prijs van dit vriendinnenweekend in Almelo is geldig tot 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

 

City vriendinnenweekend in Almelo

Ontdek Almelo en overnacht in een uniek hotel. Heerlijk met vriendinnen de stad in!  In dit hotel kunt u logeren in een ambiance die u nergens anders vindt. En dat op loopafstand van het NS-station en het centrum van Almelo, met onder meer een theater, bioscoop en ontelbare gezellige restaurants en cafeetjes.

Uniek overnachten en genieten in de stad

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om een nachtje door te brengen in een echte gevangenis? Dan is er nu een bijzondere én heel onschuldige manier om dat te ervaren.

Een uniek hotel in Almelo met zowel romantische als prachtige design kamers. Iedere kamer is anders dus laat u verrassen door het grote aanbod. 

Kamers

Portier kamersDeze ruimte werd ooit gebruikt door de maatschappelijk werkster van de gevangenis. Nu is het een kamer die rust uitstraalt, mede door het gebruik van warme natuurlijk tinten. De kamer is voorzien van een eigen badkamer, maar het toilet vindt u op de gang.

Standaard kamersIn deze ruimte ontving de adjunct-directeur van de gevangenis zijn bezoekers. Nu is het een kamer met een klassiek-Italiaanse, bijna Venetiaanse sfeer.

Celblok kamersit is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan.

Celblok Deluxe kamersDit is de 'echte' gevangenis zoals u die kent uit talrijke films en tv-series, met een karakteristieke trap en meerdere verdiepingen waarlangs galerijen lopen. Met een beetje fantasie ziet u de gevangenen hier nog bijna over de balustrades geleund staan.

Celblok SuiteVoormalige doorgang naar cellenblok.

Kapel Suitesuite in de voormalige kapel van de gevangenen, met glas in lood details.

Cipier kamersVoormalige cipierswoningen, hier sliepen de cipiers met hun gezin.
AppartementGesitueerd in voormalig directeurs woning. Het appartement is 110m2 met een dakterras van 80m2. Het appartement is in bezit van een sauna en een keuken; daarom zeer nuttig voor een langer verblijf.

Onze partner

Algemeen

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om een nachtje door te brengen in een echte gevangenis? Dan is er nu een bijzondere én heel onschuldige manier om dat te ervaren.

Op uw kamer

Bureau
Garderobe
Zithoek
Koffie- en theefaciliteiten
Minibar
Flatscreen TV
Radiofunctie op TV
WIFI
Douche
Föhn
Spiegel
Douchegel

In het hotel

Ontbijtbuffet
Minibar

32 kamers
Huisdieren zijn toegestaan

Roomservice
Wake-up service
Bagage opslag

Ligging

Een uniek hotel in Almelo met zowel romantische als prachtige design kamers. Iedere kamer is anders dus laat u verrassen door het grote aanbod. In dit hotel kunt u logeren in een ambiance die u nergens anders vindt. En dat op loopafstand van het NS-station en het centrum van Almelo, met onder meer een theater, bioscoop en ontelbare gezellige restaurants en cafeetjes